Szolgáltatásaink2019-02-24T22:01:00+02:00

ÜZLETI

biztosítások az Ön vállalkozásában

Tovább

EGYÉNI

biztosítások az Ön életében

Tovább

Fedezze fel az alapvető üzleti és egyéni biztosításokat

Az elmúlt húsz évben nagyon sokat változott a pénzügyi kultúránk. Gondolja csak végig, hogy a kilencvenes évek végén, még milyen kevesen ismerték a befektetési alapokat, milyen sokan gondolkoztak el azon, hogy egyáltalán hogyan használják a banki termékeket, mennyien tartották még pénzeiket a párna alatt, milyen kevés könyv volt, amelyből tájékozódhattunk arról, hogy hogyan működnek a pénzügyi termékek.

Nem voltak még okostelefonok, amelyek applikációk tömkelegével segítenék a tájékozódásainkat. Nagy dolognak tartottuk, amikor először megjelent egy könyv, amely arról szólt, hogy melyek a devizapiac alapjai. Sok energiát kellett fektetni abba, hogy az emberek megismerjék a befektetési alapokat, hogy megismerjék a vállalatok és magánszemélyek számára elérhető biztosítási és banki termékek előnyeit és buktatói.

Ezalatt az idő alatt feltűntek, majd később eltűntek a devizahitelek. Ezekről először mindenki azt gondolta, hogy zseniálisak, most mindenki azt gondolja, hogy ők az adósságok okozói, ők a bűnösek… Mindeközben felnőtt egy olyan generáció, aki már az internetről gyűjti információinak jelentős részét, a telefonját használja fizetésre, gondolkozik a bitcoin előnyeiről és hátrányiról, a Facebook és egyéb applikációk, eszközök és programok segítségével szinte másodpercenként kapja az új impulzusokat a pénzügyi piac változásairól.

Egy dolog azonban nem változott! Amikor döntenie kell, hogy milyen pénzügyi megoldást válasszon a saját céljaihoz, akkor a Google-on kívül a barátait, szomszédait, munkatársait kérdezi meg, hogy ők milyen megoldásokat használnak.

Nem változott az, hogy ha fáj a fogunk, elmegyünk fogorvoshoz, ha elromlik az autónk, keresünk egy autószerelőt, ha szerződést szeretnénk kötni, keresünk egy ügyvédet. De ha pénzügyi megoldásainkról van szó, a legtöbben még mindig egyedül próbálják a döntéseiket meghozni, az előttünk álló feladatokat megoldani.
Szinte változatlan az is, hogy nem fordítunk elég időt arra, hogy a már megkeresett pénzünket, hogyan és mire költjük! Nem alkotjuk meg pénzügyi stratégiánkat, nem gondolkozunk hosszú távon.

A mi elhivatottságunk arról szól, hogy ezt végre megváltoztassuk. Cégünk munkatársainak egyik legfontosabb feladata, hogy egy biztos hátteret nyújtson ügyfeleink pénzügyi megoldásainak optimalizálásában.

A kioktatást elkerüljük, hiszen elvégzi helyettünk azt a fent említett elektronikus felületek tömkelege. Viszont szeretnénk támaszként ott lenni, hogy a felgyülemlett információk közül közösen kiemelhessük a legmegfelelőbbeket, személyre szabottá tegyük a pénzügyi stratégiákat, hogy biztos pontként ott legyünk ügyfeleink mellett hosszú-hosszú éveken keresztül. Szeretnénk elérni azt, hogy ügyfeleink ugyanúgy forduljanak hozzánk pénzügyi döntéseik során, mint a fent említett problémák esetén tekintenek az autószerelőre, vagy az ügyvédjükre.

Szolgáltatásaink segítségével gondoskodhat nyugdíjas éveiről, biztosíthatja gyermekei pénzügyi jövőjét, optimalizálhatja pénzügyi megoldásait, megalkothatja pénzügyi stratégiáját, de akár – segítségünkkel – kiválaszthatja az ön számára legmegfelelőbb pénzügyi termékét.

Mindezt megteheti úgy, hogy biztos lehet munkatársunk magas szakértői segítségében, függetlenségében, abban, hogy az Ön számára legmegfelelőbb terméket találjuk meg.