Rólunk2018-05-19T07:52:00+02:00

Üdvözöljük! Mi vagyunk az EXPERITUM Finance

Az EXPERITUM Finance 2017-ben született vállalkozás, magyar tulajdonosokkal és vezetéssel. Független biztosítási alkuszként Ügyfeleink érdekeit képviseljük és versenyképes, innovatív biztosítási/pénzügyi megoldásokat kínálunk az egyéni és üzleti piac számára. Ennek érdekében, független alkuszként szerződésben állunk az országban jelen lévő legtöbb Biztosítóval és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítve, keressük az egyéb pénzintézeti Partnerekkel való együttműködés lehetőségét is.

Menedzsmentünk tagjainak jelentős biztosításszakmai múltja teszi lehetővé, hogy összegezve az eddigi élettapasztalataikat, egy valóban független és ügyfél-orientált vállalkozást építsenek Magyarországon. Olyan Tanácsadókkal bővítjük csapatunkat, akik a magas minőségi elvárásainknak megfelelő referenciákkal rendelkeznek, sikeres felvételi programot teljesítenek, továbbá ezt követően elvégzik a több fázisra épülő belső képzési rendszerünket.

Munkánk során Ügyfeleink érdekeit helyezzük előtérbe, mert hiszünk bennük és hiszünk a céljaikban. Tanácsadóink minőségi időt szánnak arra, hogy megértsék, mi az, ami igazán fontos Ügyfeleink számára. Közösen dolgozhatnak ki egy személyre szabott és életre szóló pénzügyi tervet, amely segít Önnek abban, hogy magabiztosabban éljen ma is és holnap is.

Társadalmi szerepvállalásunkban támogatjuk a “Tanulj és sportolj!” programot, mellyel akár Ügyfeleink is pénzt spórolhatnak meg a gyermekeik sportolási kiadásait illetően. A támogatásról részletesebben itt olvashat.