Loading...
Nyugdíjbiztosítás2018-03-04T10:12:11+01:00

Project Description

Készüljön fel és tervezze meg a visszavonulását

A nyugdíj sokak számára távolinak tűnhet, pedig valószínűleg Ön is nyugodtan és boldogan szeretné tölteni a visszavonulás utáni évtizedeit. Két lehetősége van: vagy a nyugdíjba vonulása előtti években kezd el kapkodni és előteremteni a visszavonulásához szükséges és elégséges tőkét, vagy egy jól megtervezett stratégiával, már most elkezdi anyagi biztonságát felépíteni. Az utóbbi sokkal életszerűbb és tervezhetőbb, ráadásul elegendő kevesebb félretett pénzzel kezdenie. Minél kevesebb ideje marad a visszavonulásig, annál megerőltetőbb lesz anyagilag annak a tőkének a felépítése, amely elegendő lesz a nyugodt és boldog nyugdíjas éveihez.

A nyugdíjbiztosításait akár adója egy részéből is finanszírozhatja aktív éveiben, amennyiben bejelentett jövedelemmel rendelkezik. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján jól látható, hogy a visszavonulása utáni inaktív életszakaszában kapott majdani állami nyugdíját érdemes lesz saját megtakarításaival kiegészíteni.

Számolja ki a Megtakarítási kalkulátorunkkal, hogy mennyit kell havonta félretennie már most, hogy nyugdíját majd ki tudja egészíteni. Kalkulátorunkat itt éri el.

vagy

Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen egy térítésmentes konzultációt az induláshoz.