Közvetítőknek2018-11-27T18:49:50+02:00

Csatlakozz hozzánk

Cégünk, Magyarországon elsőként, nem versenytársnak tekinti az alkuszi, vagy biztosításközvetítői tevékenységgel foglalkozó más vállalkozásokat, hanem együttműködést kezdeményez velük.

Társadalmi szerepvállalásunk részeként együttműködő partnere vagyunk az országos „Tanulj és sportolj!” programnak, mely egyre több munkát és ügyfelet jelent, országos viszonylatban számunkra. Ezzel párhuzamosan azt tapasztaljuk, hogy vannak olyan értékes, szakmailag felkészült biztosításközvetítő kisvállalkozások, akiknek egyre nagyobb gondot jelent a törvényi szabályoknak való megfelelőség, valamint munkatársaik szakmai és vezetői képzése. Közel két évtizedes szakmai tevékenységünk alapján kialakított képzési rendszerünk, tapasztalatunk jelentheti a lehetséges együttműködésünk második pillérét.

Keresünk olyan alkuszcégeket, illetve biztosításközvetítőket, akik önállóságukat megtartva, szeretnék kihasználni az általunk nyújtott előnyöket, szeretnének több ügyfelet, valamit szeretnék, ha valaki levenné a vállukról az adminisztrációs és jogi terheket és mindemellett, még örömmel venné szakmai, motivációs, személyiségfejlesztő, kommunikációs és értékesítési képzéseinket is!

Használd ki az általunk nyújtott előnyöket, dolgozzunk együtt! Legyél még sikeresebb, melyhez minden támogatást megkapsz tőlünk! Megteszed az első lépést?

Amit kínálunk számodra és a csapatod számára a teljesség igénye nélkül

 • átvállaljuk helyetted az adminisztrációs, statisztikai és felelősségbiztosítási kötelezettségeket az MNB felé,
 • képzési programmal támogatjuk meglévő munkatársaid ösztönzését, új munkatársak felkutatást, megtartását,
 • tulajdonosi lehetőséget/programot kínálunk az Experitum Finance-ban,
 • ügyfeleket, érdeklődőket továbbítunk hozzád regionális szinten,
 • saját back-office támogatásod lesz, akik segítik, hogy minden gördülékeny legyen,

Mik lesznek a feladataid?

 • ugyan az a kiváló szakmaiság, mint eddig csak egy megnövekedett ügyfélkörrel,
 • ügyfélszolgálatunkra érkező ügyféligényeket delegálunk hozzád,
 • kihasználhatod a Tanulj és sportolj! program előnyeit lokálisan és országos szinten is,
 • társcégünkkel együttműködve, innovatív értékesítési projektekben veszel részt regionális szinten,
 • strukturált, előre tervezhető képzési rendszerben vehetsz részt folyamatosan.

Kiket keresünk?

Olyan, már működő kisebb alkuszcégeket és biztosításközvetítőket, akik számára vonzó lehet, az általunk nyújtott együttműködési lehetőség. Akik szeretnének több ügyfelet, de szívesen lemondanának a megnövekedett adminisztrációs feladatokról és terhekről, továbbá szeretnének megszabadulni kötelező kiadások egy részétől!

 • Aki szeretne megújulni, de nem szeretne mást csinálni, mint eddig.
 • Van szakmai tapasztalata, jogosult biztosításközvetítői feladatot ellátni.
 • Szeretne nagyobb csapatban dolgozni, több ember munkájának eredményéből részesedni.
 • Fogékony a változásra és nyitott az új dolgokra.
 • Fontos számára a pénzügyi szakma, szeret ebben az iparágban dolgozni.

Ha a fentieket olvasva felkeltettük érdeklődésedet, és a leírás alapján szimpatikus, amit kínálunk, akkor közénk tartozol! Tedd meg az első lépést és írj nekünk egy érdeklődő levelet és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot a továbbiak egyeztetése érdekében. Tegyünk egy próbát, beszélgessünk, tedd fel a kérdéseid és hozd magad döntéshelyzetbe a sikeresebb jövődet illetően!

Találd meg a szenvedélyed az Experitumnál

Tedd meg az első lépést és küldd el jelentkezésed. A lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk veled!

GDPR tájékoztató: A megadott adatokat arra használjuk, hogy kérése szerint, fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot a megfogalmazott témában. Amennyiben a Hírlevelünkre is feliratkozik, úgy bizonyos időszakonként néhány kiemeltebb cikket küldünk Önnek emailen. A rubrikák bepipálásával a fentiekhez járul hozzá.


Ha bármikor meggondolja magát, leiratkozhat majd a hírlevelek alján található linken vagy egy e-mail elküldésével a hello@experitum.hu címre. Komolyan vesszük a magánéletét és az adatvédelmet. Senkinek nem adjuk ki email címét, telefonszámát vagy egyéb, itt megadott adatait. Minden további információt megtalál a honlapon lévő adatvédelmi tájékoztatóban. A "Küldöm" gombra kattintva hozzájárul, hogy feldolgozhatjuk az adatait a jelen feltételeknek megfelelően.