Loading...
Karrier2019-02-28T17:26:23+02:00

Karrier rendszerünk
és
a szakmai képzési programunk lehetőséget ad arra, hogy a maximumot hozd ki magadból.

Azzal a céllal hoztuk létre a karrier rendszerünket, hogy a hozzánk csatlakozó Tanácsadóknak tervezhető, motiváló és egyben biztos vállalkozói perspektívát nyújtsunk a piacon elérhető Start-Up lehetőségek között. Ezzel párhuzamosan egy átfogó képzési programot is biztosítunk, melynek segítségével a csatlakozó Munkatársaink megtanulhatják a pénzügyi tanácsadói szakmát, ha pedig már benne vannak, akkor továbbfejleszthetik önmagukat és stabil ügyfélkört, vállalkozást, illetve pénzügyi egzisztenciát építhetnek fel, melyre nyugodtan alapozhatják az egyéni céljaikat és jövőjüket.

Ügyfeleink érdekeit folyamatosan szem előtt tartva szakszerű és etikus működést valósítunk meg, melynek egyik kulcsa az emberi erőforrásaink szaktudásának folyamatos és innovatív fejlesztése.

Mit nyújtunk számodra?

Kompetencia

Megalakulásunk óta elkötelezettek vagyunk Tanácsadóink magas szintű és rendszeres képzésének. Három éves szakmai és személyiségfejlesztő képzési programot vezettünk be minden hozzánk csatlakozó Tanácsadónak. A programban való részvétel erősíti Munkatársaink kompetenciáit és ezeknek az erősségeknek további haszonélvezői természetesen az Ügyfeleink is.

Mentorálás

Az oktatási programunk mellett minden Tanácsadónk igénybe veheti szakmai vezetőjének gyakorlati támogatását. Ez a segítség a szakmai életút minden szakaszában jól kiegészíti és hitelessé teszi az elméleti tudást, hiszen személyre szabott és közvetlen segítséget nyújt még a haladó Munkatársak számára is.

Felelősség

Az Experitum Finance programjába integrált személyiségfejlesztési képzéseknek köszönhetően Tanácsadóink különleges tudásra tesznek szert, mely tovább növeli versenyelőnyüket a piacon. Ez a lehetőség megnövekedett felelősséget is jelent számukra, hiszen a piacon jelen lévő számtalan vállalat, sokféle tőkepiaci instrumentum sokkal több választási lehetőséget nyújt Ügyfeleink számára. Tanácsadóinknak képesnek kell lenniük arra, hogy ezt a különleges képzettséget, Ügyfeleink előnyére a gyakorlatban is alkalmazni tudják.

Piacképes tudás

A kidolgozott oktatási programunk célja és feladata, hogy az elméleti tudás mellett a mindennapok gyakorlatán keresztül is folyamatosan tanítsa Munkatársainkat, hiszen olyan tudásra kell szert tennünk, amely Ügyfeleink egyedi, valós élethelyzetére tud reagálni.
Ez a szaktudás és tapasztalat folyamatában válik egyre nagyobb értékké és napról-napra emeli a személyes árfolyamunkat, hiszen ebben a szakmában ez az igazi tőke.

Képzések

Az Experitumhoz felvételt nyert Tanácsadóink egy összetett orientációt követően heti rendszerességgel szerzik meg és fejlesztik a tanácsadói tevékenységükhöz szükséges kompetenciájukat. Minden szakmai és személyiségfejlesztő képzési szakaszt vizsga követ és a sikeres vizsgát követően is folytatódnak a rendszeres meetingek, képzések. Ezek az oktatási napok és alkalmak biztosítják Munkatársainknak, hogy a napi tanácsadói munkájukhoz állandóan friss és naprakész információt kapjanak.

Az Experitum karrierrendszerének előnyei

Az átfogó képzési programunk folyamatosan kíséri a szakmai és személyiségbeli fejlődést. A heti és havi rendszerességgel tartott oktatási programokon és meetingeken lépésről-lépésre építjük fel Munkatársaink szakmai és szaktanácsadói ismereteit. Fokozott figyelmet fordítunk a pénzügyi képzettségre és a speciális életvezetési képességek fejlesztésére is.
Az Ügyfelek teljes körű és etikus kiszolgálásából fakadó elismerés mellett sokunknak fontos lehet egyfajta más jellegű elismerés is. Ezt az elismerést a karrier rendszerben történő előbbre jutás adja meg, ami teljes mértékben a szakmaiságon, teljesítményalapon és a minőségi mutatókon múlik.
Amennyiben Tanácsadónk rendelkezik az ehhez szükséges hozzáállással és fejlődni akarással, akkor a képzési programunk és a vizsgarendszer, valamint a karrierrendszer tárgyilagos felépítése garancia a szakmai és anyagi fejlődésre.
Aki felvételt nyer a csapatunkba kihasználhatja az Experitum által nyújtott védőernyőt és hátteret! Létrehozhatja a saját Start-Up vállalkozását a pénzügyi szakmán belül és kihasználhatja cégünk összes előnyét. A képzési program, a független alkuszi státusz által kézben tartott termékpaletta, az etikus működésünk és a vállalkozás szinte összes lehetősége áll Munkatársaink rendelkezésére.
A karrier rendszerben a fentiek támogatásához megadjuk azt a lehetőséget is, hogy a csapatunkban lévőknek lehetősége legyen ez alatt a három év alatt egy felívelő életpálya modellt kialakítani, továbbá munkájukkal, hozzáállásukkal a meghatározott havi értékeléseken túl résztulajdonosává is válhassanak az Experitum Finance cégnek.
Egy csapatban játszani, együtt vállalni és sikereket elérni. Ezt erősítjük és ebben hiszünk. Karrierrendszerünkkel megteremtettük annak a lehetőségét, hogy minden Tanácsadónk tulajdonosként is tudjon gondolkodni és éppen emiatt együtt vállaljuk és vesszük ki a részünket a támogatott feladatokból. Együtt támogatjuk a sportot, a kultúrát és az egészséget, melyre büszkék vagyunk.
Életünk jelentős részét a munkánknak szenteljük. Szeretjük, amit csinálunk és a legjobbat akarjuk nyújtani. Ezért nagyon fontos, hogy ezt kellemes környezetben és baráti hangulatban tehessük meg!
Az Experitumnál tudjuk, hogy fontosak ezek a tényezők is és nagy figyelmet szentelünk rá. Az oktatási program, a bónuszok és az egyéb incentive rendszereink egymás hatását erősítve és szoros összefüggésben állnak egymással és a cégünknél dolgozó sikeres Munkatársak rendelkezésére állnak.

Nyitott pozícióink

 • Junior Értékesítési Szakértő

Ebben a pozícióban a saját időbeosztásod szerint dolgozhatsz, és csak rajtad múlik, meddig jutsz a karrier-létrán. Indítsd el nálunk a saját Start-Up vállalkozásod, melyhez minden támogatást megkapsz tőlünk! Megteszed az első lépést?

Az Experitum Finance Szakértői Hálózatában mindenki megtalálhatja a helyét. Különbözőek vagyunk, mégis összetartunk és egy csapatban dolgozunk. Mindenben segítünk, hogy sikeres legyél és elérd a céljaidat.

Mik lesznek a feladataid?

 • specializálódsz egy, vagy két általad preferált szakmai területre,
 • összehozunk Experitumos ügyfelekkel és azonnal belevetheted magad a gyakorlásba,
 • call-centerünkbe bejövő ügyféligényeket delegálunk hozzád,
 • személyre szabott ajánlatokkal keresheted fel ügyfeleidet, és a számukra legoptimálisabb biztosítási megoldást kínálhatod majd,
 • társcégünkkel együttműködve, innovatív értékesítési projektekben veszel részt regionális szinten.

Ahol dolgozni fogsz, és amit kínálunk

 • 3 hónapos start képzési programmal támogatjuk a beilleszkedésedet és a kezdeti sikereidet,
 • tanácsadással és könyvelői szakértelemmel segítjük a vállalkozásod beindítását,
 • az Experitum képzési rendszerében profi szakértőt faragunk belőled,
 • saját mentorod és back-office támogatásod lesz, akik segítik, hogy minden gördülékeny legyen,
 • szabadon választod meg a munkaidődet és a saját ritmusod szerint dolgozhatsz,
 • saját ritmusod szerint alakíthatod a karriered és részt vehetsz a tulajdonosi programban.

Kit keresünk?

Önálló, tanulásra nyitott, empatikus gondolkodású tehetségre, kezdeményező, jó kommunikációs- és íráskészségű, határozott személyiséggel rendelkező kollégára van szükségünk, aki

 • szeret keményen dolgozni a céljaiért,
 • van közép- vagy felsőfokú végzettsége,
 • szereti magát emberekkel körülvenni,
 • szeret beszélgetni, megérti az emberek problémáit,
 • szereti meghatározni a célját, és élvezi azok elérését.

Ha a fentieket olvasva el tudod magad képzelni szakértői csapatunkban, és a leírás alapján magadra ismertél, akkor közénk tartozol! Tedd meg az első lépést és az oldal alján lévő űrlap kitöltésével írj nekünk egy érdeklődő levelet a pozíció megjelölésével és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot a továbbiak egyeztetése érdekében.

 • Senior Nyugdíjbiztosítási Szakértő

Ebben a pozícióban az egyik legfontosabb feladatod, hogy személyre szabott és életre szóló pénzügyi tervet dolgozz ki ügyfeleid számára. Független alkuszként ügyfeleid érdekeit képviseled és versenyképes, innovatív biztosítási/pénzügyi megoldásokat kínálsz az egyedi igényekre.

Saját időbeosztásod szerint dolgozhatsz, és csak rajtad múlik, meddig jutsz a karrier-létrán. Céljaid eléréséhez és ügyfeleid teljes körű kiszolgálásához minden támogatást megkapsz tőlünk! Megteszed az első lépést hozzánk?

Az Experitum Finance Szakértői Hálózatában mindenki megtalálhatja a helyét. Különbözőek vagyunk, mégis összetartunk és egy csapatban dolgozunk. Mindenben segítünk, hogy sikeres legyél és elérd a céljaidat.

Mik lesznek a feladataid?

 • specializálódsz a nyugdíjbiztosításra és a pénzügyi stratégia felépítésére,
 • egyéni, illetve választás esetén vállalati – biztosítási – ügyfélkör építése,
 • legfőképp állami adókedvezménnyel támogatott nyugdíjbiztosítások értékesítése,
 • társcégünk tagjainál felmerülő biztosítási igények felmérése és kiszolgálása,
 • call-centerünk munkájából eredő ügyféligényeket delegálunk hozzád,
 • személyre szabott ajánlatokkal keresheted fel ügyfeleidet, és a számukra legoptimálisabb biztosítási megoldást kínálhatod,
 • társcégünk területi képviselőivel együttműködve, innovatív értékesítési projektekben veszel részt regionális szinten.

Ahol dolgozni fogsz, és amit kínálunk

 • versenyképes, teljesítményarányos jövedelem, korlátok nélkül,
 • magas szintű szakmai képzési rendszer,
 • egyedi és a piacon egyedülálló személyiségfejlesztő képzések,
 • független alkuszi háttér, mely biztosítja az objektivitást ügyfeleid irányába,
 • back-office támogatást kapsz ügyfeleid vagyonbiztosítási igényeinek kiszolgálásához,
 • szabadon választod meg a munkaidődet és a saját ritmusod szerint dolgozhatsz,
 • belépésed napjától részt vehetsz a tulajdonosi programban.

Kit keresünk?

Önálló, tanulásra nyitott, empatikus gondolkodású tehetségre, kezdeményező, jó kommunikációs- és íráskészségű, határozott személyiséggel rendelkező kollégára van szükségünk, aki

 • felsőfokú végzettséggel, vagy biztosításközvetítői engedéllyel rendelkezik,
 • felhasználó szintű számítógép és adatbázis kezelő ismeretei vannak,
 • rendelkezik értékesítési tapasztalattal,
 • önállóan képes dolgozni és mobil,
 • eredményorientált és szeret keményen dolgozni a céljaiért,
 • szereti magát emberekkel körülvenni.

A pozíció betöltése során előnyt jelent

 • értékesítési tapasztalat pénzügyi és/vagy biztosítási területen,
 • szolgáltatói szektorban szerzett tapasztalat,
 • saját gépjármű használata.

Ha a fentieket olvasva el tudod magad képzelni senior szakértői csapatunkban, és a leírás alapján magadra ismertél, akkor közénk tartozol! Tedd meg az első lépést és az oldal alján lévő űrlap kitöltésével írj nekünk egy érdeklődő levelet a pozíció megjelölésével és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot a továbbiak egyeztetése érdekében.

Találd meg a szenvedélyed az Experitumnál

Tedd meg az első lépést egy olyan jövő megteremtése felé, amely egyesíti a változatos, kihívásokkal teli munkakörnyezetet a pénzügyi biztonságod és a karriered terén.

Küldd el jelentkezésed és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk veled!

GDPR tájékoztató: A megadott adatokat arra használjuk, hogy kérése szerint, fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot a megfogalmazott témában. Amennyiben a Hírlevelünkre is feliratkozik, úgy bizonyos időszakonként néhány kiemeltebb cikket küldünk Önnek emailen. A rubrikák bepipálásával a fentiekhez járul hozzá.


Ha bármikor meggondolja magát, leiratkozhat majd a hírlevelek alján található linken vagy egy e-mail elküldésével a hello@experitum.hu címre. Komolyan vesszük a magánéletét és az adatvédelmet. Senkinek nem adjuk ki email címét, telefonszámát vagy egyéb, itt megadott adatait. Minden további információt megtalál a honlapon lévő adatvédelmi tájékoztatóban. A "Küldöm" gombra kattintva hozzájárul, hogy feldolgozhatjuk az adatait a jelen feltételeknek megfelelően.